Luotettava muuttokumppani, jonka turvalliseen kuljetetukseen voit aina luottaa!

Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuoden ajan, joka tekee meistä luotettavan muuttokumppanin elämäsi joka käänteeseen.

Muuttoon kuuluu paljon muutakin kuin tavaroiden pakkaaminen ja kuljetus. Tehtävälistalla on usein myös muuttolaatikoiden ja muiden tarvittavien materiaalien hankinta, siivous, mahdollisten rikkinäisten ja/tai ylimääräisten tavaroiden kierrätys, huonekalujen purkaminen ja kasaaminen, pesukoneen irrottaminen ja asennus uudelleen jne. Me voimme kuitenkin auttaa sinua näissä kaikissa!

Palveluihimme kuuluu:

  • Muuttopalvelu
  • Pakkauspalvelu ja muuttotarvikkeet
  • Purku- ja asennuspalvelut
  • Siivouspalvelu (oikeuttaa kotitalousvähennykseen!)
  • Kierrätyspalvelu
  • Kuljetukset, niin yksittäisen tavaran kuin koko muutto avaimet käteen -periaatteella
  • Varastointipalvelu

Ilmainen muuttokatselmus tekee tarvekartoituksesta helppoa ja voimme tarjota sinulle myös Avaimet käteen -muuton, josta saat suurimman hyödyn muuttoosi. Hoidamme kätevästi kaiken – tavaroiden pakkauksesta ja aukipakkauksesta, kalusteiden ja tarvittavien laitteiden asennukseen! Muuttajan muistilistan löydät täältä.

Mikäli kuitenkin haluat kuljetusta lukuunottamatta hoitaa muuton itse, saat kauttamme laadukkaat ja kestävät muuttolaatikot sekä muut tarvittavat materiaalit. Sinun ei siis tarvitse erikseen lähteä hankkimaan pakkauspehmustetta tai teippiä – tai käydä kyselemässä kaupoista pahvilaatikoita, joiden laadusta ei ole varmuutta.

Helpotusta muuttoon oheispalveluillamme

Muuton yhteydessä saatat myös huomata, että jotkin esineet tai huonekalut eivät ole enää tarpeellisia. Halutessasi voimme vähentää taakkaasi ja kierrättää ylimääräiset tai sinulle tarpeettomaksi jääneet tavarat. Vanhat kalusteesi saavat uuden kodin ja rikkinäisetkin tavarat lajittelemme sekä viemme kaatopaikalle puolestasi. Mikäli kaikki haluamasi ei mahdu uuteen asuntoosi tai haluat lisä säilytystilaa kodin ulkopuolella vaikka harrastetavaroillesi tai työkaluillesi, voit vuokrata varaston M&M Varastohotellista.

Muuton yhteydessä yksi työläimmistä vaiheista on kalusteiden ja laitteiden purkaminen sekä muuton jälkeinen asentaminen. Me hoidamme pesukoneiden, lamppujen, kalusteiden, taulujen, ATK:n sekä elektroniikan kokoamisen ja asennuksen alusta loppuun saakka puolestasi. Tällä välin sinulla on hyvää aikaa tutustua uuteen kotiisi ja suunnitella tulevaa.

Muuttoon kuuluu olennaisena asiana myös siivous, niin vanhassa, kuin uudessakin kodissa. Meidän tiimimme hoitaa ne mielellään puolestasi, joten sinun ei tarvitse esimerkiksi lähteä enää uudesta kodista vanhalle pesemään lattioita muuton jäljiltä.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä muutostasi mahdollisimman helppo sinulle!

Asiakkaidemme palautteita

Ikäihmisenä arvostan kovasti M&M Niemen täyden palvelun muuttopalvelua. Itse muutto sujui sujuvasti ja nopeasti, he  myös auttoivat purkamaan ja asentamaan huonekalut, ja vieläpä siivosivat vanhan asuntoni. Täyden kympin palvelu ja miellyttävät työntekijät!

Perheemme asui ulkomailla, kun meille tarjoutui tilaisuus myydä nopeasti Suomen kotimme. Tarvitsimme luotettavan ja laadukkaan muuttopalvelun tyhjentämään nopeasti asuntomme jättäen sen siistiin luovutuskuntoon. M&M Niemi muutti irtaimistomme Varastohotelliin odottamaan paluutamme Suomeen. Kaikki palvelut saman katon alla!

M&M Niemen muuttopalvelu on nopea ja kätevä. Perheellemme oli kertynyt iso määrä vanhoja huonekaluja, kodinkoneita ja pientavaraa, joita emme halunneet viedä uuteen kotiin. M&M Niemen kierrätyspalvelu oli valtava helpotus suuren muuttoprojektin keskellä. Suosittelen!

Ota yhteyttä niin jutellaan muuttotarpeistasi tarkemmin