Yritysmuuttopalvelumme säästävät aikaanne ja resurssejanne.

Teemme vuosittain lukuisia yritysmuuttoja toimistoista aina tavarataloihin, myymälöihin, ravintoloihin ja erilaisiin liiketiloihin. Yritysmuutot ovat useimmiten suuria ja vaativat tarkan suunnitelman onnistuakseen hyvin. Jotta palaset saadaan loksahtamaan kohdalleen kerta toisensa jälkeen, ovat selkeä kommunikaatio sekä joustavuus ensisijaisen tärkeitä. Tämän mahdollistaa henkilökohtainen muuttoasiantuntija joka on käytettävissänne suoralla puhelinnumerolla. Vuosien saatossa olemme saaneet tutustua muuttojen yhteydessä usean eri alan toimijaan ja asiakkaidemme joukosta löytyy niin suuria valtakunnallisia toimijoita kuin pienempiä paikallisia yrityksiä sekä kunnallisia asiakkaita kuten päiväkoteja ja kouluja. Olemme todenneet, että suurin vahvuutemme yritysmuutoissa on asiakkaan tarpeisiin tarkka perehtyminen, joka mahdollistaa tarkoituksenmukaisen, kustannustehokkaan ja yksilöidyn palvelun.

Yritysmuutto -palveluihimme kuuluu:

 • Muuttopalvelu
 • Varastointipalvelu
 • Asennuspalvelut
 • Kierrätyspalvelu
 • Jakelu- ja kuljetuspalvelu

 

Miten valmistaudun yritysmuttoon?

Muuton yhteydessä on käytävä läpi kaikki kaapeista löytyvät tavarat ja toisinaan toimiston kaapeista löytyy vanhoja puhelimien latureita tai rikkinäisiä hiiriä ja näppäimistöjä, jotka piti viedä kierrätykseen, mutta asia on unohtunut. Muuton yhteydessä saattaa myös huomata, että jotkin esineet tai huonekalut eivät ole enää tarpeellisia uudessa toimipisteessä. Anna meidän kierrättää ylimääräiset tai teille tarpeettomaksi jääneet tavarat. Vanhat kalusteet saavat uuden kodin ja rikkinäisetkin tavarat lajittelemme sekä viemme kaatopaikalle puolestanne. Mikäli kaikki säästettävät huonekalut tai muut tavarat eivät mahdu uuteen toimistoon, voidaan ne varastoida Varastohotelliimme.

M&M Varastohotelli iso-Heikkilässä on suunniteltu yritysasiakkaiden toiveita kuunnellen. Asiakkainamme on mm. lukuisia yritysedustajia joille tavaroiden vastaanotto, paikallinen asiantunteva palvelu sekä nopea ja helppo asiointi ovat arkipäivää. Varastomme sijaitsee Turun keskustan ytimen läheisyydessä. Meiltä löytyy katoksellinen lastauslaituri sekä iso aulatila kärryineen ja rullakoineen. Pääset ajamaan autollasi sisälle tiloihimme joka päivä 05-23 sekä hoitamaan työsi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Meiltä onnistuu kaikenkokoiset varastointipalvelut juuri tarpeidenne mukaan.

Muuton yhteydessä yksi työläimmistä vaiheista on kalusteiden ja laitteiden purkaminen sekä muuton jälkeinen asentaminen. Asennuspalvelumme käsittävät niin toimistokalusteiden kokoamiset ja asennukset kuin myymälöiden rakenteiden asennukset. Saat samalla myös tilattua meiltä muuttosiivouksen, jotta teidän ei  itse tarvitse hoitaa sitä tai tilata toista palvelua. Saatte meiltä kaikki palvelut, joita muuttoon tarvitsette.

 

Yritysmuuttajan muistilista:

 • Tilatkaa ilmainen muuttokatselmus meiltä niin pääsemme alkuun.
 • Tilatkaa riittävästi muuttolaatikoita. Meiltä saat kattavan arvioin tarvittavasta muuttolaatikoiden määrästä.
 • Muistakaa laittaa tärkeät tavarat erikseen, kuten avaimet, kulkuluvat yms.
 • Pakatkaa laatikot niin, ettei niistä tule liian painavia.
 • Irrottakaa kalusteista irtohyllyt ja ottakaa pidikkeet talteen.
 • Laskekaa mieluusti sähköpöydät alas valmiiksi tai jättäkää johdot esille.
 • Merkitkää selvästi rikkinäiset ja toimivat kierrätykseen menevät tavarat.
 • Lajitelkaa ongelmajäte ja pakatkaa se erikseen muista tavaroista.
 • Varmistakaa, että muuttoautolla pääsee mahdollisimman lähelle muuttokohdetta.
 • Muistakaa ilmoittaa etukäteen, mikäli hissit tai käytävät tulee suojata.
 • Me hoidamme muuton, jotta te voitte rauhassa keskittyä teille tärkeisiin asioihin

Jos kuitenkin haluat säästää aikaa, voit ostaa Avaimet käteen -palvelun, josta saat suurimman hyödyn muuttoon. Hoidamme kätevästi kaiken – tavaroiden pakkauksesta kalusteiden asennukseen! Ilmainen muuttokatselmus tekee tarvekartoituksesta helppoa ja sen jälkeen voimme aloittaa muuton suunnittelun.

Muutto- ja muiden oheispalveluiden lisäksi tarjoamme myös muita kuljetuspalveluita. Oli kyseessä sitten paketti tai hankalasti kuljetettava tavara me hoidamme kuljetuksen puolestanne. Kuljetamme vaativatkin kalusteet esim. kassakaapit, myymäläkalusteet ja kokouspöydät.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan aikaanne säästävä tehokas muutto! 

Asiakkaidemme palautteita

Olemme luottaneet yritysmuutossamme Kuljetusliike M&M Niemen muuttopalveluihin sekä itse yksityismuutoissa, joita meillä on ollut monia. Heillä homma toimii ammattitaitoisesti, ripeästi ja luotettavasti. Lisäksi muutoissa ylijääneet tavarat ovat olleet M&M Niemen varastossa, josta olemme niitä aina tarpeen mukaan ottaneet käyttöön.

Kai Rantanen
Toimitusjohtaja
Triolab Oy

M&M Niemi hoiti yli 4.000 neliön vaate- ja jalkine tavaratalomme muuton Hansasta Centrumiin rautaisella ammattitaidolla. Tuotteet täytyi saada nopeasti myyntikelpoisina paikoilleen uuteen myymälään jotta liikkeen toiminta jatkuisi mahdollisimman pian uudessa paikassa. M&M Niemi hoiti muuton tehokkaasti ja tuotteet saatiin sovitussa aikataulussa siisteinä paikoilleen. Todella erinomaista ja ystävällistä palvelua.

Pentti Lehtinen
Paikallisjohtaja (nykyään eläkkeellä)
Veljekset Halonen Oy

Olemme käyttäneet Kuljetusliike M&M Niemen muuttopalveluja toimitiloja vaihtaessamme sekä Turussa että Helsingissä. Niemellä työ tehdään ammattitaitoisesti, ripeästi ja luotettavasti. Lisäksi olemme käyttäneet M&M Niemen tavaroiden varastointipalvelua. Niemen palvelu on aina ollut ensiluokkaista. Niemeen voi luottaa. Suosittelemme.

Erja Valtare
KHT Fiscales Oy

Suomen vanhimpana sanomalehtenä ja Turun keskustassa lähes 200 vuotta toimineena yrityksenä halusimme muuttoamme hoitamaan paikallisen ja luotettavan yrityksen. Muuttopalvelu M&M Niemi sai tehtäväkseen muuttaa hieman yli 300 neliöisen tilamme Logomosta Hansakortteliin. Muuttourakkaan sisältyneet painavat antiikkiset huonekalutkaan eivät aiheuttaneet ongelmia ammattitaitoisille muuttomiehille. Suosittelen M&M Niemeä lämpimästi.”

Sanna Koistinen
Myyntipäällikkö
Åbo Underrättelser

Muuttopalvelu M&M Niemi on toiminut luottomuuttajanamme usean vuoden ajan. M&M Niemen kautta on hoitunut niin yritys- kuin kotimuutotkin ja heidän kattavaa oheispalveluvalikoimaa on myös tullut hyödynnettyä. Viimeisimmässä yritysmuutossa kulkeutui ompelutehtaamme kaikki koneet, kalusteet sekä materiaalit uuteen osoitteeseen ilman ongelmia ja tiukan aikataulun rajoissa. Luottamus M&M Niemeen on kasvanut erittäin vahvaksi vuosien saatossa, suosittelen!

Tony Terho
Toimitusjohtaja
Muotikuu Oy

Ota yhteyttä niin jutellaan muuttotarpeistasi tarkemmin