Korona tuli vuosi sitten muuttamaan maailmaa ja on aiheuttanut erilaisia toimenpiteitä myös meillä. Saamme usein kysymyksiä siitä, miten hoidamme muutot ja muut palvelut turvallisesti nyt koronan aikana.

Mitä teemme asiakkaan turvallisuuden eteen?

Työntekijämme käyttävät käsidesiä ja huolehtivat muutenkin hygieniastaan. Asiakaspalvelutilanteet hoidetaan hengityssuojaimet kasvoilla ja turvavälistä huolehtien. Emme koske mahdollisuuksien mukaan paljain käsin tavaroihin. Kukaan ei tule töihin sairaana tai edes pienissä flunssaoireissa. Jos muuttotilanteessa on tarve keskustella asiakkaan kanssa lähikontaktissa, esimerkiksi jonkin pakattavan tai purettavan asian tiimoilta, hoidamme sen asianmukaisella turvaetäisyydellä,

Asiakkaan vastuu

Myös sinulla asiakkaana on vastuu huolehtia turvallisuudesta, jotta muutto ja muut mahdolliset palvelut pystytään hoitamaan mahdollisimman turvallisesti. Toivomme, että myös asiakkaalla on hengityssuojain tai visiiri muuttotilanteessa sekä noudattavan kulloinkin voimassaolevia turvavälejä.

Me teemme kaikkemme sen eteen, että muuttosi olisi turvallinen koronankin aikana. Hoidamme muuttosi luotettavasti ja mukavasti!

Keväisin terveisin,

M&M Niemen tiimi